SON DAKİKA



Haber > Ordu > Hayaller gerçekleşti!

Hayaller gerçekleşti!

23 Ocak 2018 Salı - 11:48




Altınordu’da ‘Toplu Ulaşımda Modern Dönüşüm Projesi' 2 Şubat’ta törenle başlayacak. Başkan Enver Yılmaz’ın girişimleri ile Ordu'da yıllar süren bir ha





Ordu ili tarihinde ilk kez uygulanacak olan ‘Toplu Ulaşımda Modern Dönüşüm Projesi' 2 Şubat’ta düzenlenen hizmete alma töreniyle hayata geçecek. Yeni sistemle birlikte, 322 araçla hizmet veren mevcut dolmuş hatları, 177 yeni ve modern araçla hizmet verecek. 30 Mart Yerel seçimleri öncesi Ordu’da toplu ulaşım dönüşüm projesini başlatacaklarının müjdesini veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz o projeyi hayata geçiriyor.

ŞEFFAF ŞEKİLDE İLERLEDİ

Henüz Büyükşehir Belediye Başkan Adayı iken, Ordu Şoförler Cemiyeti ve Dolmuşçular Kooperatifleriyle yaptığı toplantılarda, dolmuşçu esnafının kazanılmış haklarının da korunacağını belirten Başkan Yılmaz, Toplu Ulaşım Projesi'nin uygulamaya geçeceği çalışmalar sırasında sözünü yerine getirdi. Başkan Enver Yılmaz toplu ulaşım projesi öncesi ayda iki defa dolmuşçu esnafının temsilcileriyle bir araya gelerek, projenin istişarelerle ilerlemesini sağladı. Yılmaz, sürecin şeffaf bir şekilde ilerlemesini sağlayarak Ordu'da yıllar süren bir hayalin uygulamaya geçmesini sağladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap