SON DAKİKA



Haber > Ordu > Enver Yılmaz; 'Kardeş ben bu partinin birinci üyes

Enver Yılmaz; 'Kardeş ben bu partinin birinci üyes

14 Mart 2019 Perşembe - 09:54




Ordu Büyükşehir belediye başkanlığı görevinden 2018 Eylül ayında istifa eden Enver Yılmaz sessizliğini bozdu.





İstanbul’da düzenlenen bir programda Ordululara hitap eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Enver Yılmaz sessizliğini bozdu.

İstifa ederek siyasi hayatına son verdiği 2018 Eylül ayından bu yana susmayı tercih eden Yılmaz yeniden siyaset sahnesinde boy göstermeye başladı. Yılmaz Ordu’ya yapılması gereken hizmetlerin çoğunluğunun yerine getirdiğine dikkat çekerek, belediyeyi 320 milyon lira borçla devralmasına rağmen 1 katrilyonluk hizmet yaphtığını söyledi.

Yılmaz görevden ayrıldığında 100 liranın 19 lirasının personel ve maaş giderine harcandığını belirterek yaşanan bazı olumsuzluklarda olduğunu dile getirdi. Yılmaz fotoğrafın büyüğüne bakmak gerektiğine dikkat çekerek,  “O fotoğrafın büyüğünde ne var? Birtakım şahsımıza yönelik de eksiklikler yanlışlıklar yapılmış olabilir. Bunların hiç birini nefis yapmayacağız. Nefis yaparsak patinaj yapar dururuz” dedi.

Hataları tekrar etmeyeceklerini sözlerine ekleyen Yılmaz tamir edilmesi gereken gönüller var diyerek şunları söyledi. “O kadar eksiklik oldu, o kadar yanlışlık, o kadar izah edilemeyen şeyler var ki; ama nihayet tamirat ve tadilat sürecine sokmamız lazım. Onu da partimiz zaten “Gönül işi” olarak ifade etmiş. Bizim 2014’teki sloganımız neydi. “Hizmet” idi. Hizmet yapıldı fakat bu süre içinde tamir edilmesi gereken gönüller var. Bizler, sizler hep beraber önümüze bakalım ve bu süreci telafi etmek için elimizden geleni yapalım. Kaldığı yerden bu bayrağın devam etme mecburiyeti var. Ben yoksam yıkılsın dünya, ben yokum gitsin… Böyle bir siyaset yok.”

 “AK PARTİ’NİN BİRİNCİ ÜYESİYİM”


“Kardeş ben bu partinin birinci üyesiyim Ordu’da. İlk üyesi benim. Bu parti bana il başkanlığı verdi, 14 sene milletvekilliği görevi verdi. Bu parti bana Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi verdi. Ben bu görevleri yaparken iyiyim. Bu görevlerden şu ya da bu sebeplerden dolayı gittikten sonra kötüyüm. Olur mu böyle bir şey? Kime ne diyeceksin ondan sonra? Yeni yetişen nesile örnek olacak davranışlar sergilememiz lazım. Ben eşim ve çocuklarımla birlikte İstanbul seçmeniyim. Ailemle birlikte Eyüp ilçesi sınırlarındayım. Büyükşehirde Binali Yıldırım Bey’in yanındayız.” 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap