SON DAKİKA



Haber > Ordu > DSP’de Cumhur İttifakı çatlağı büyüyor… Aksakal’a bir tepki de Ordu il başkanından… Bülent Ecevit’in kemikleri sızladı!

DSP’de Cumhur İttifakı çatlağı büyüyor… Aksakal’a bir tepki de Ordu il başkanından… Bülent Ecevit’in kemikleri sızladı!

04 Mayıs 2023 Perşembe - 11:57




Partisinin Genel Başkanı Önder Aksakal’ın Cumhur İttifakı’nı destekleme kararını kabul etmediklerini belirten DSP Ordu İl Başkanı Sönmez, “Bülent Ecevit’in kemiklerini sızlattı” dedi





UTANÇ DUYGUSU

Demokratik Sol Parti Ordu İl Başkanı Kezban Sönmez, Genel Başkan Önder Aksakal'ın Cumhur İttifakı'nı destekleme kararına tepki gösterdi. Sönmez, “Genel Başkanımız bize çok büyük utanç duygusu yaşatmıştır. Tüm üyelerimizle Sayın Genel Başkan Önder Aksakal’ı kınıyoruz” dedi.

FİKİR SORMADI

Sönmez, “Genel Başkan Önder Aksakal’ın, örgütlere sormadan bu kararı aldığını belirten Sönmez “Genel Başkanımız hiçbir il başkanına ve örgütlerine fikir sormadan birkaç arkadaşıyla bu kararı almıştır. Biz Ordu teşkilatı olarak Millet İttifakı’nı destekliyoruz” diye konuştu.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap