SON DAKİKA



Haber > Ordu > Dilan Polat'ın Söylentisi bile Fatsa'yı karıştırdı!

Dilan Polat'ın Söylentisi bile Fatsa'yı karıştırdı!

10 Kasım 2023 Cuma - 12:52




Dilan Polat'ın ilgili bir kuyumcu söylentisi Fatsa'yı karıştırdı!





Ordu Fatsa'da kuyumcu Emre Sade'nin, Dilan Polat davasında gözaltına alındığına dair söylentiler yayılınca, yüzlerce kişi emanete verdikleri altınlarını geri almak için kuyumcuya akın etti.

Ordu Fatsa’da kuyumculuk yapan Emre Sade’nin Dilan Polat davası nedeniyle gözaltına alındığına dair söylentiler ilçede yayıldı. Kuyumcuya altın ve ziynet eşyalarını emanet eden yüzlerce kişi soluğu dükkanda aldı. 

Söylenti dilden dile yayılınca kuyumcunun önü doldu taştı. Haberi alan ve kuyumcuda altını olan kişiler dükkanın önüne akın etti. 
Haberin yayılmasıyla her geçen dakika kalabalık daha da arttı. Kuyumcunun sokağında uzun kuyruklar oluştu. Söz konusu kuyumcunun önünde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

Olayın ardından açıklama yapan işletme sahibi ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek “Olumsuz bir durum yok. Gördüğünüz gibi işyerimiz açık. Her gün olduğu gibi bugünde iş yerimizi açtık ama kötü niyetli kişilerin esnaflığımıza zarar vermek için çıkardığı dedikodu sonrası böyle bir durumla karşılaştık” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap