SON DAKİKA



Haber > Ordu > CHP Ordu Milletvekili Adıgüzel hastanelerdeki sorunlara böyle tepki gösterdi: Doktor bulsan randevu yok!

CHP Ordu Milletvekili Adıgüzel hastanelerdeki sorunlara böyle tepki gösterdi: Doktor bulsan randevu yok!

12 Mayıs 2023 Cuma - 12:08




Sağlıktaki sorunlara dikkat çeken Adıgüzel ülke genelinde olduğu gibi Ordu’da da doktor sıkıntısına dikkat çekti. Hastanelerdeki sıkıntıları dile getiren Adıgüzel, “Doktor bulsan randevu yok” dedi.





HASTANELER SIKINTILI

CHP Ordu Milletvekili ve adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, Türkiye ve Ordu’daki sağlık sorunlarına dikkat çekti. Milletvekili Adıgüzel “Şu anda birçok hastanede doktor yok. Doktor bulsan randevu yok,  randevu bulsan ilaç yok,  ilaç bulsan fark ücretleri o kadar yüksek ki para yok” dedi.

TEMİNAT VERİYORUZ

Her alanda olduğu gibi sağlıkta da sorunları çözeceklerini söyleyen Adıgüzel, “Bizim iktidarımızda Ordu'nun herhangi bir köşesinde hiçbir yurttaşımız “Ben burada hastalanırsam doktora nasıl ulaşırım” demeyecek. Ordu'nun doktoru olarak Ordu'da sağlığın teminatı olacağız” diye konuştu.

EN KÖTÜSÜ OLDUK

AK Parti iktidarına yüklenen Adıgüzel sözlerine şöyle devam etti: “Pandemi dönemini en kötü yöneten ülkelerden birisi Türkiye oldu. Biz bu dönemde Türkiye'nin de doktoru olduk. AKP'nin pandemi yalanlarını ifşa ettik. Onları doğru sağlık politikalarına yönlendirmek için katkı verdik.”

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap