SON DAKİKA



Haber > Ordu > Bu kanun bizi böler!

Bu kanun bizi böler!

17 Mart 2018 Cumartesi - 15:51




CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Bu seçim kanunu bizi böler ve bu ülkede telafisi mümkün olmayan çok ciddi sorunlara yol açar” diye konuştu.





CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Torun, “Bu seçim kanunu bizi böler ve bu ülkede telafisi mümkün olmayan çok ciddi sorunlara yol açar. Biz şimdiden bu uyarımızı yapıyoruz” dedi. Torun, CHP'nin hem yerel hem de Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduğunu söyledi.

KABUL EDİLEMEZ

Siyasi partilerin seçim ittifakını da içeren 7102 sayılı "Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"a değinen Torun, “Yasal olmayan birçok şeyin ayak oyunlarıyla yasal hale getirilmeye çalışıldığını ileri sürdü. CHP'nin bunu kabul etmesinin mümkün olmadığını ifade eden Torun, “Kurdukları ittifak kirli ittifaktır. Bugün de çıkmışlar seçim kanununu değiştiriyorlar. Ben bu seçim kanunlarında savunabilecekleri bir şey var mı çok merak ediyorum”dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap