SON DAKİKA



Haber > Ordu > Başkan Karataş’tan "ithal et" açıklaması

Başkan Karataş’tan "ithal et" açıklaması

06 Kasım 2017 Pazartesi - 11:39








ORDU- Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, et ithal etmek yerine, iç pazarda daha etkin bir politika ile hayvancılığın doğru bir şekilde desteklenmesi gerektiğini söyledi.
Tayfun Karataş yaptığı açıklamada, “Vatandaşımızın ucuz et yemesi doğru fakat et ithal etmek yerine iç pazarda daha etkin bir politika ile hayvancılığın doğru bir şekilde desteklenmesi sağlanmalıdır. Ayrıca ucuz etin bir kaç ulusal marketlerde satılması mevcut yerel marketlerimizin rekabet gücünü azaltmaktadır. Bir tarafın memnuniyetini sağlarken diğer tarafın mağduriyetini ortaya koymayalım. Hükümetimizin bu eksikliği en yakın zamanda düzelteceğine inanmaktayız” dedi.

İş garantili kurs
FATSO Başkanı Tayfun Karataş, “Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde, İŞKUR destekli dikiş makinesi operatörlüğü kursu başlayacaktır. İlgilenen şahısların odamıza şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Alınacak eğitim sonunda tüm kursiyerler ilgili iş yerlerine yerleştirilecektir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap