SON DAKİKA



Haber > Ordu > Başkan Gürsoy: Emekli sadaka değil hakkını istiyor!

Başkan Gürsoy: Emekli sadaka değil hakkını istiyor!

13 Ekim 2023 Cuma - 10:37




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye'nin 100. yılı dolayısıyla bir defaya mahsus olmak üzere emeklilere 5. Bin TL'lik ikramiye vermesine ilişkin eleştiride bulundu.





Başkan Gürsoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir defaya mahsus olmak üzere emeklilere 5 bin TL'lik ikramiye vermesini eleştirdi. Erdoğan'ın adil davranmadığını ve emekliyi kasten yok saydığını ifade eden Başkan Gürsoy:" İsminde Adalet ve Kalkınma olan AKP, ne adaleti sağlayabiliyor ne de vatandaşların kalkınmasına yol açıyor. Bizler Ekim ayında emekli maaşlarına zam beklerken Erdoğan, sözünü unutturmaya çalışarak ikramiye ile maaş zammını geçiştirmeye çalışıyor. Türkiye'nin 100. yılı dolayısı ile emeklilere ikramiye olarak 5 bin TL gibi komik bir rakam söylüyor. Emeklilere kasten görmezden geliyor. Emeklileri kasten açlık ve yoksulluk sınırı altında bırakmaya çalışıyor. Tabiri caizse emeklinin burnundan getirmeye çalışıyor. Bu hayatı emekliye dar etmeye çalışıyor. Emekli bu yapılanı hak etmiyor. Emekli sadaka değil hakkını istiyor" dedi.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap