SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordu Giresun Havaalanı konut fiyatlarını arttırdı!

Ordu Giresun Havaalanı konut fiyatlarını arttırdı!

07 Temmuz 2015 Salı - 13:28




Ordu Giresun Havaalanı bölgedeki konut fiyatlarında artışa sebep oldu. Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, bölgede 100 TL olan metrekare fiyatlarının





Avrupa'da ve Türkiye'de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliği taşıyan Ordu Giresun Havaalanı bölgedeki konut fiyatlarını yükseltti. Önümüzdeki yıllarda arap turist ve yatırımcıların bölgeye akın etmesi hedeflenen Ordu'ya arap adamları şimdiden 50 milyon dolarlık yatırım yaptı.

Gülyalı ilçesindeki emlak fiyatlarında yaşanan artışla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Talip Şen, havalimanının hizmete girmesiyle birlikte Gülyalı ilçesindeki arsa ve konut fiyatlarında 2 katına varan artışlar olduğunu belirterek, "Havaalanı, bölgede inşaat yatırımlarının hız kazanmasına neden oldu. Öncelikli olarak Gülyalı ilçesinde görülen hareketlilik havalimanının batısında yer alan Cumhuriyet mevkisi ve doğusunda yer alan Piraziz mevkisinde de hız kazandı. Havalimanı inşaatından önce ulaşılabilirliğinden dolayı Trabzon'u tercih eden Arap turist ve yatırımcılar bölgeye yöneldi. 100 TL olan metrekare fiyatlarının 500 liraya kadar çıktı" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap