SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordu çıkarması!

Ordu çıkarması!

25 Ağustos 2015 Salı - 09:22




Karadeniz gazetesi heyetini makamında kabul eden Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Karadeniz Gazetesi gibi büyük bir gazetenin temsilcilerini ağırlamaktan





Gazetemiz Genel Müdür Yardımcısı Deniz Toplu, Yayın Koordinatörü Asım Kemal Güner, Merkez Gözlemcisi Ahmet Firidin ve Ordu İl Temsilcisi Ercan Özdemir, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın ardından Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur’u makamında ziyaret ettiler. Karadeniz gazetesi heyetini makamında kabul eden Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Karadeniz Gazetesi gibi büyük bir gazetenin temsilcilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gazetecilerin önemli bir görevi icra ettiğini belirten Tayfur, “Gazeteciler yaptıkları görev itibariyle aslında bir kamu görevi icra ediyor. Vatandaşlarımızın doğru, sağlıklı haber alma hakkını sağlıyor. Bu hakkı da düzenli gazetecilik faaliyeti gösteren sizler yerine getiriyorsunuz. Karadeniz Gazetesi’nin bölgemize ve şehrimize daha uzun yıllar doğru ve ilkeli haberleri aktaracağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Gazete olarak yayın hayatının sürdürüldüğü şehirlerde, kurum müdürleriyle tanışmak için bu tür ziyaretlere önem verdiklerini vurgulayan Gazetemiz Yayın Koordinatörü Asım Kemal Güner, şehre faydası dokunan herkesi sonuna kadar desteklediklerini söyledi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Ercan ÖZDEMİR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap