SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ölümüne operasyon!

Ölümüne operasyon!

21 Şubat 2015 Cumartesi - 09:49




Gümüşhane’nin Öz kürtün ilçesinde vücudunun sol tarafında meydana gelen damar tıkanıklığı nedeni ile inme yaşayan 45 yaşındaki Dudu Bilgin isimli kadı





Yapılacak müdahalenin ölüm riskinin yüksek olması nedeni Bilgin, son olarak Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ölüm riski yüksek operasyonu göze alarak operasyon kararı veren Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ahmet Çağrı Aykan ekibi ile birlikte bir ilke imza attı. 3 saat süren operasyon sonrası hastanın sol supklavyen artere aort tadan çıkış yerinde yüzde 100’lük tıkanma ortadan kaldırıldı. Dr. Ahmet Çağrı Aykan ise, “Yaptığımız operasyonun Doğu Karadeniz Bölgesinde bir ilk olması bizi ayrıca memnun etti. Yaşanan inme sonucu hastane hastane dolaştırılan hasta son olarak bize getirildi. Bizde gerekli işlemleri ekibimiz ile birlikte riski de göze alarak gerçekleştirdik. Taktığımız stend ile hastamız sağlığına kavuştu.” dedi.

KALKAMAYACAĞIM SANDIM

Dudu Bilgin is, “Yaşadığım olay sonrası beyin kanaması geçirdim sandım. Kolumu oynatamıyordum. Şiddetli baş ağrısı yaşıyordum. Diğer hastanelerde bu operasyonu yapamayacaklarını belirttiler Bir daha eski sağlığıma kavuşamayacağım diye korkarken çok şükür doktorlarımız sayesinde dim dik ayağa kalktım” şeklinde konuştu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap