SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ölüm doğum gününde yakaladı

Ölüm doğum gününde yakaladı

09 Mayıs 2015 Cumartesi - 11:45




Malatya’dan Rize’ye yolcu taşıyan otobüs şoförü Bayram Sarıgül, Gümüşhane'de direksiyon bayında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.





 Yolculardan birinin durumu fark etmesiyle otobüs yol kenarındaki iş yerine çarparak durabildi. Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane’de bugün saat 06.24 sıralarında Malatya’dan Rize’ye yolcu taşıdığı öğrenilen özel bir firmaya ait 02 AG 331 plakalı yolcu otobüsü, içindeki 21 yolcusuyla Gümüşhane şehirlerarası otogarından çıktıktan 850 metre sonra Özcan Mahallesi, tarihi Balyemez Konağı karşısında şoför Bayram Sarıgül’ün (40) kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Olay anında uyanık olan bir yolcunun direksiyona müdahalesiyle yol kenarındaki kaldırımlara ve dükkana çarparak durabilen otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşadı. Yolcuların yara almadan kurtulduğu kazada can veren otobüs şoförü Sarıgül, 112 Acil Servis ambulansıyla Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap