SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Olmayacak senaryoyla yola çıktılar

Olmayacak senaryoyla yola çıktılar

01 Haziran 2015 Pazartesi - 18:33




Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Adayı Numan Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Ordu’nun Perşembe ilçesinde Ak Partili seçmenlere seslend





Perşembe Cumhuriyet Meydanı'nda coşkulu bir kalabalığı seslenen Kurtulmuş'un hedefinde muhalefet partileri vardı. 7 Haziran seçimleri öncesi yapılan kamuoyu araştırmalarına değinen Kurtulmuş, koalisyon ihtimalinin az olduğunu ve AK Parti'nin tek başına iktidar olmasını isteyenlerin sayısının fazla olduğunu belirtti. Koalisyon düşüncesini ortaya atanların planlarının tutmayacağını belirten Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Olmayacak bir senaryo ile yola çıktılar, kılavuz okyanus medyası, kılavuz Pensilvanya, kılavuz deniz aşırı, kılavuz Avrupa'daki fikirler, bazı şer odakları, kılavuz dünyanın bir takım karanlık odakları. Biliyorlar ki AK Parti tek başına iktidara geliyor. Biliyorlar ki Türkiye yeniden büyük güçlü Türkiye olma istikametinde hızlı yoluna devam edecek, 7 Haziran'dan sonra da bu milletin önüne kesebilecek başka hiçbir şey yok" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap