SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Öğrenci servisi mezar olmasın

Öğrenci servisi mezar olmasın

21 Ağustos 2017 Pazartesi - 09:34




Servis şoförü Adem Kalyoncu, usulsüzlüklerden yakınarak uyardı.





Türkiye, İzmir’de öğrenci servisinde can veren minik Alperen’in acısını yaşarken Trabzon’dan okul servisi sürücüsü Adem Kalyoncu, babalık içgüdüsüyle dehşet uyandıran açıklamalar yaptı.

İHMALLER ZİNCİRİ

Geçtiğimiz günlerde İzmir’deki bir öğrenci servisinde 3 yaşındaki Alperen’in hayatını kaybetmesine neden olan ihmaller zinciri, yaklaşan okul sezonunda tüm velilerin adeta kabusu oldu. Meydana gelen şok olayın ardından gözler öğrenci servislerine çevrildi. Okul servislerinin seçiminde usullere uygunluk açısından kafalarda soru işaretleri oluştu.

KURALLARA UYULMUYOR

Okulların açılmasına sayılı günler kala İzmir’de minik bir çocuğun yaşamını yitirmesine neden olan öğrenci servisi dehşetinin ardından Trabzon’da da konuya ilişkin önemli iddialar ortaya atıldı. Okul servisi şoförü olduğunu belirten Adem Kalyoncu, şehirde servislerin seçim aşamasında denetimlerin yetersiz olduğunu ve kurallara uyulmadığını ileri sürdü.


30 KİŞİ TAŞIYORLAR

16 kişilik servislerde 2530 kişi taşındığını belirten Kalyoncu, “Servislerin ön koltuğunda 4 öğrenci oturuyor ve emniyet kemeri kuralına uyulmuyor. Bu servislere ise yalnızca 70 lira ceza kesiliyor. Ben de bir babayım. Öğrenci servisleri çocuklarımıza mezar olmasın” dedi.

Haber: Şükran ATALAR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap