SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > O Tonyalı değil

O Tonyalı değil

08 Şubat 2013 Cuma - 09:01




Tonyalı olduğunu söyleyen ve bakanlık tarafından Tonya Çimento Fabrikası’nın onaylandığını söyleyen EMBA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mete Bülgün’ün T





Tonya’ya kurulacak olan çimento fabrikası için Trabzon’da bilgilendirme yapan ve kendisinin özbeöz Tonyalı olduğunu söyleyen EMBA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mete Bülgün’ün okul arkadaşı Ziraat Yüksek Mühendisi Tonyalı Mehmet Ulu’dan yalanlama geldi. Ulu, "Mete Bey Tonyalı değil" dedi. AMASYALI Ziraat Yüksek Mühendis Mehmet Ulu, "Ben Tonyalıyım. Mete Bey’i çok iyi tanıyorum. O, Tonyalı değil. Mete Bey Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde okudu, ben de orada okudum. Bu kişinin Amasyalı olduğunu biliyorum. Babası ölünce ailecek Eskişehir’den Amasya’ya göç ettiler. Ben öyle biliyorum. Zaten Tonyalı yüzü yok adamda, yüzü Tatarlara benziyor. Ben okulda dernek başkan yardımcısıydım. Benim Tonyalı olduğumu biliyordu. Karadenizli olsa beni dernekte bulup gelirdi. Hiç ‘ben Karadenizliyim, Tonyalıyım’ demedi. Kesinlikle Tonyalı değil. Bülgün soyadlı kimse yok Tonya’da" dedi. ÇED RAPORU ONAYLANMADI Öte yandan Trabzon’daki toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Tonya Çimento Fabrikası’nın ÇED raporunu onaylandığı sözlerini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Endüstriyel Yatırımlar ÇED Dairesi Başkanı Oğuz Güner yalanladı. ÇED raporunun değerlendirme aşamasında olduğunu bildiren Güner, "Tonya Çimento Fabrikası’nın ÇED raporu daha onaylanmadı. Şu anda değerlendiriliyor. Sonuç çıktığında halka açık bir şekilde ilan edilecek, merak etmeyin" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap