SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Neymiş efendim, ben muhalefetmişim

Neymiş efendim, ben muhalefetmişim

31 Ağustos 2015 Pazartesi - 09:46




Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, bugüne kadar yaptığı faaliyetleri anlattı





Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Karadeniz Gazetesi heyetini ağırladı. “Seçimden önce halkımıza ne söz verip, ne vaat ettiysek hepsinin arkasındayız” diyen Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, göreve başladıkları günden bugüne kadar alt yapı çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.

Gazetemiz Genel Müdür Yardımcısı Deniz Toplu, Yayın Koordinatörü Asım Kemal Güner, Merkez Gözlemcisi Ahmet Firidin ve Gümüşhane İl Temsilcisi Behzat Üçüncüoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanın Ercan Çimen’i makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aday olduğu dönemde şehrin önüne hedefler koyduğunu ve o hedeflere ulaşabilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Çimen, “Marka kent Gümüşhane’yi oluşturmak için çalıştık. Alt yapı sorunlarını çözebilmek için yoğun mesai harcamaktayız. Türkiye’de 81 ilde sadece dere ıslahı ile birlikte kanalizasyon projesinin uygulandığı tek il Gümüşhane’dir” dedi. Başkan Çimen öne çıkan projelerden bazılarını da şöyle açıkladı:

OTOPARK SORUNU TARİH OLACAK

“Otopark sorun olmaktan çıkacak. Otogarımızda başlatacağımız bir çalışma ile 500 araçlık bir otoparkımız olacak. Gençlik Parkının altına yapılacak 300 araçlık otopark da yılsonu itibariyle bitiyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap