SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Nefes kesen tatbikat

Nefes kesen tatbikat

16 Aralık 2015 Çarşamba - 02:45




Sahil Güvenlik Trabzon Bölge Komutanlığı ile Trabzon Grup Komutanlığı’nın birlikte organize ettiği arama kurtarma tatbikatı, Trabzon Limanı ve çevresi





Tatbikat’ın amacına ilişkin konuşan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, “Amacımız; denizde meydana gelebilecek yangın, boğulma, düşme gibi vakalara karşı müşterek bir tatbikat yaparak, hem teşkilatımızın hem de araçlarımızın imkan ve kabiliyetlerini bir kez daha görmektir” dedi. Sahil Güvenlik Komutanlığı’nca gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği merkeze gelen bir ihbar üzerine, Trabzon'un Moloz mevkii açıklarında bulunan ticari bir gemide yangın çıktığı ve bazı personellerin denize atladığı bilgisi alındı. Bunun üzerine Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı’na ait gemiden havalanan helikopter ve diğer unsurlar kısa sürede yangının çıktığı gemiye ulaştı. Helikopter denize atlayan ve boğulmak üzere olan yaralıları başarıyla kurtarırken, yangın söndürme gemileri de gemideki yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap