SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ne yaptın tiski

Ne yaptın tiski

03 Eylül 2015 Perşembe - 10:04




3 bin 9 lira su faturasını gören Trabzonlu Recep Aktaş’ın hesabındaki para yetmeyince banka istemeden borçlandı. Aktaş, “Garibanın ekmeği ile oynuyorl





 Trabzon Ortahisar Toklu Mahallesi sakinlerinden Recep Aktaş evine fazla gelen su faturası yüzünden parasız kaldı. Evine gelip sayacı okuyan Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (TİSKİ) ekipleri ilk endeks ile son endeks arasındaki farkı 1000 puan fazla yazınca, 3 bin liralık fatura kesildiğini söyleyen Aktaş, “10.08.2015 tarihinde evime gelip su sayacındaki endeksi okudular. İlk endeks 2962 son endeksi de 3974 olarak yazdılar. Arasında 1012 puan fark olunca 3 bin lira fatura kesildi ama sayaçta aslında yazan son endeks 2977 idi. Otomatik ödeme talimatında olduğundan dolayı faturaları fazla takip etme şansım olmuyor ama ATM’ye para çekmek için gittiğimde hesabım boşalırken, bir de borcum olduğu görünüyor. Bu durumu fark ettikten hemen sonra TİSKİ Genel Müdürlüğü’ne dilekçe yazdım ama bir ses çıkmadı. Elimde de bir kuruş param kalmadı. Bu yanlış okunan sayacın düzeltilmesini istiyorum. Bu yapılan yanlış, resmen garibanın ekmeğiyle oynamaktır ve gasptır” dedi.

Yusuf Arslan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap