SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Muhtarlara teşekkür

Muhtarlara teşekkür

15 Ocak 2015 Perşembe - 12:44




Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görev alan mahalle muhtarlarını teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.





Ordu’nun Fatsa ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın(SYDV) 2014 yılı faaliyet döneminde Vakıf Mütevelli Heyetinde muhtarları temsilen görev yapan Yukarıardıç Mahallesi Muhtarı Yılmaz Gezer ile Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Naci Kızılkaya’ya çalışmalarından dolayı Kaymakam Mehmet Yapıcı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Teşekkür belgesinin verilmesinde kısa muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Yapıcı, “Vakıf Mütevelli Heyetinde üye olarak sizlerle birlikte yapmış olduğumuz çalışmalardan gayet memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Sizler kendi isteğinizle bu nöbet değişimini yaptınız. Siz muhtarlarımızla bundan sonra yine birlikte çalışmalarımıza devam edeceği. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi

Yukarıardıç Mahallesi Muhtarı Yılmaz Gezer ise, “Sizlerle birlikte bu kurumda görev yapmaktan gayet mutlu olduğumu ifade etmek ediyorum. Bu bir nöbet değişimidir. Diğer seçilen arkadaşlarımız Arif Uyur ve Abdullah Hafızoğlu’na başarılar diliyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap