SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Muhtara kızdılar, yollarını açtılar!

Muhtara kızdılar, yollarını açtılar!

27 Ocak 2016 Çarşamba - 16:20




Giresun’un Tirebolu ilçesinde köylüler kardan kapanan yolları kendi imkanları ile açmaya çalışıyorlar.





Kendi imkanları ile yollarını açtılar... Kar kalınlığının 120 santimi geçtiği Tirebolu ilçesine bağlı Şiriköyde kardan ulaşıma kapanan köy yolu açılmayınca köylüler çareyi ellerine aldııkları kazma ve küreklerle yolları açmaya çalıştılar. Köylerinde kar kalınlığının 120 santimi geçtiğini belirten köy sakinlerinden Fevzettin Akgün,” Evimde eşim ve çocuğum hasta onları hastaneye götürmek için muhtardan evimle yol arasında ki 300 metrelik yolun kardan kapalı olduğu için açılmasını istedim ama bana, ‘sonra bakarız’ dedi.

345_12

Evinde eşi ve çocuklarını doktora götüremediğim için kendi imkanlarımla hastalara ilaç vererek tedavi etmeye çalıştım fakat düzelmediler bende çevremde ki komşulardan yardım istedim yolu kendi imkanlarımızla açmaya çalıştık” dedi. Yoğun kar yağışının ardından Giresun’da toplam 220 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu kapalı köy yollarının bir an önce açılması için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap