SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Muhtara kanlı pusu!

Muhtara kanlı pusu!

19 Kasım 2015 Perşembe - 10:12




Hayrat’ta Merkez Mahallesi Muhtarı Ömer Çelebi, kardeşinin karısı ile Y.F. arasındaki yasak aşkı ortaya çıkardığı için kurşunlara hedef olduğunu belir





Hayrat ilçesi Merkez Mahallesi Muhtarı Ömer Çelebi, Y.F. ile kardeşinin karısı arasındaki yasak aşkı ortaya çıkardığı için önce tehdit edildiğini sonra da öldürülmek istediğini iddia etti. Kardeşinin karısı ile Y.F. arasındaki yasak ilişkiden şüphelendiğini belirten muhtar Çelebi, “Kendilerini izlemeye başladık ve elimizde kesin deliller olduğu için kadını babasının evine gönderip, Y.F. ile de bütün irtibatları kestik. Bir gün kardeşime Y.F.’nin babası telefon açarak ‘Gelin şu işi çözelim’ dediler. Biz de ‘Hangi işi çözeceğiz’ dedik. Sonra tehditler almaya başladık” dedi.

OLAY ANI

Muhtar Çelebi olay anını şu sözlerle anlattı: “Kendi dükkanımdan çıkıp alt sokağa inerken seri şekilde birçok silah sesi duydum. Beraberinde ayaklarıma mermi isabet ettiğini fark ettim. Olduğum yere yığıldım ama bilincimi kaybetmedim. Beni vuran Y.F.’nin elindeki silahın şarjörü bitmiş olacak ki, kendime ait taşıma ruhsatlı silahı belimden alarak onunla da ateş etmeye başladı. Şarjörün bitimine yakın havaya birkaç el ateş edip arabası ile kaçtı.”

İNTİKAMINIZI ALDIM

Olay yerinde yaklaşık 34 mermi bulunduğunu söyleyen muhtar Çelebi, “Benim bir bacağıma 9, diğer bacağıma 10 tane kurşun isabet etti ve doktorlar iki farklı silahtan çıktığını ifade etti. Benim belimden alınan taşıma ruhsatlı silahımı, kardeşimin karısının evinin önüne attılar ve ‘Ben intikamınızı aldım, gerisi sizindir’ denmek mi istendi?” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili şüpheli Y.F. henüz yakalanamazken muhtar Ömer Çelebi KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yusuf ARSLAN


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap