SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Muhtara FETÖ oyunu

Muhtara FETÖ oyunu

26 Ocak 2017 Perşembe - 12:50




Kendilerini savcı ve hakim olarak tanıtan bir şebeke Derepazarı Çeşme Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Kar’ı ağına düştü.





Çeşme Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Kar kendisini savcı veya hakim olarak tanıtan şebekenin ağına takıldı. Muhtarı arayan şahıslar, Kar’ın FETÖ bağlantısından ötürü bankadaki parasına el konulacağını, ayrıca FETÖ’den suçlanacağını belirterek muhtara bir telefon ve hat gönderdiler. Muhtar kendisini arayanların isteği üzerine bankadaki parasını çekti. 60 bin TL’yi önceki gün havale eden muhtar Kar dün de 40 bin TL daha çekerek posta yolu ile göndermek istedi. Olaydan şüphelenen ailesi ve yakınları durumu polise bildirdi.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

İhbar üzerine Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ancak İsmail Hakkı Kar’a ulaşılamadı. Telefonlara bakmayan muhtar, tarif üzerine polis tarafından Rize’de bulundu. PTT’den son yaptığı 40 bin TL’lik havale bloke edildi ve muhtarın 40 bin TL’si son anda kurtarıldı. Kar’ın yakınları, muhtarı uyardıklarını ancak kendilerini dinletemediklerini, parayı havale ettiğini ve son parayı havale etmesiyle polise başvurduklarını söylediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap