SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Muhtar köyün payını hibe etti

Muhtar köyün payını hibe etti

13 Mayıs 2013 Pazartesi - 08:54




Beşikdüzü Çıtlaklı Köyü Muhtarı Bilal Çıtlak, köyüne hizmet alamamaktan şikayet etti... Köyüne tahsis edilen 20 bin lirayı AK Parti İlçe Başkanı Harun





Muhammet TAŞ Beşikdüzü ilçesi Çıtlaklı Köyü Muhtarı Bilal Çıtlak, köyünün devletten en az hizmeti alan köylerinden biri olduğunu belirtti. Muhtar Çıtlak, daha önce Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde dört yıl aralıksız görev yaptığını hatırlatarak, şunları söyledi: ASFALT YOLUMUZ YOK "Hiçbir köyümüze haksızlık yapmadım. Ancak son iki yıldır ilçemize gelip yapılan taksimatların ilçedeki köylerimizin ihtiyaçlarına göre adaletli olarak yapılmadığını görüyorum. Örnek vermem gerekirse, son iki yıl içerisinde AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanının köyü olan Kutluca köyü 200 bin lira alırken benim köyüme 20 bin lira reva görülmüştür. Demirci’nin Kutluca köyünün tamamına yakın hizmetinin daha önce yapılmış olmasına rağmen, benim köyüm Çıtlaklı’da grup yolunun iki km.lik bölümünde araç dahi gidemeyecek durumdadır. 8 km.lik yol ağımızın ancak 2 km.si beton yapılabilmiştir. Bir metre dahi asfalt yolumuz yoktur. Köyümde resmi hiçbir bina bulunmamaktadır. Seçimi dahi yol kenarındaki bir vatandaşın evinin bir odasında yapıyorum. Mevcut şartlarda bana tahsis edilen 20 bin lirayı köy ihtiyar heyetim ile görüştüm ve Harun Demirci’nin köyüne hibe etme kararı aldık. Önümüzdeki yerel seçimlerde Çıtlaklı köyünün oylarına ihtiyacı olmadığı anlaşılan, hep hak ve hukuktan bahseden siyaset adamlarına selam olsun!"
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap