SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > MÜHENDİSLERE ÇOK YAKIŞTI!

MÜHENDİSLERE ÇOK YAKIŞTI!

11 Ekim 2017 Çarşamba - 11:50




Türk Mühendisler Mimar Odaları Birliği Trabzon Şubesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği futbol turnuvasında şampiyonluk kupası Jeofizik Mühendisleri Odas





Türk Mühendisler Mimar Odaları Birliği Trabzon Şubesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği futbol turnuvası yapılan final karşılaşmalarıyla son buldu. Çamlık Halı Sahasında yapılan turnuvanın final karşılaşmaları Büyük bir heyecana sahne olan turnuvanın final mücadelesinde Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 6-5'lik skorla İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’ni yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Turnuvanın üçüncülük maçında ise renkli görüntülere sahne oldu. Jeoloji Mğhendisleri Odası Trabzon Şubesi ile Elektirik Mühendisleri odası Trabzon Şubesi ar asında oynanan maçın normal süresi 10-10 bitti. Penaltı atışlarında uzun süre eşitlik bozulmayınca yazı tura atıldı ve Jeoloji Mühendisleri odası turnuvanın üçüncüsü oldu. Final maçının ardından yapılan tören ila dereceye giren ekiplere kupa ve madalya verildi.

Turnuvanın finalini Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Hüsem, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Rıza Egemen, Türk Dünyası Mühendis Mimarlar Birliği Trabzon Şube Başkanı Saim Adanur Çevre Mühendisleri Odası Karadeniz Bölge Temsilcisi Vildan Özmen, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Yaylalı, Peyzaş Mühendisleri Odası Başkanı Hamza Ertunga ve TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu’nu oluşturan meslek odaları başkanları ve çok sayıda konuk izledi

Birlikteliği pekiştirdik

Amacımız odalar arasındaki mühendis ve mimarları bir arda tutmak birlikten kuvvet doğar düsturunu şiar edindiklerini dile getiren Komite Başkanı Şaban Bülbül, "Lig usulü olarak 3 hafta sürenin ardından final karşılaşmalarını oynadık.’ dedi. Çok güzel bir şekilde birlik beraberlik dostluk ve Trabzon hırsıyla çok çekişmeli maçlar izlediklerini ifade eden Bülbül, "İlk kez böyle bir organizasyon düzenledik. Önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı bir şekilde yeniden tertip edip geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Biz kocaman bir aileyiz. Bunu bir kez daha burada görmekten dolayı çok mutluyum" şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap