SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Müdürler okullarina hakim olmali

Müdürler okullarina hakim olmali

17 Eylül 2017 Pazar - 10:47




2017-2018 eğitim-öğretim yılı dönem başı okul müdürleri toplantısında konuşan Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan uyarılarda bulundu.





2017-2018 eğitim-öğretim yılı dönem başı okul müdürleri toplantısı Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda eğitim öğretim konularıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Ali Hamza Pehlivan her konunun temelinde yer alan eğitim ve öğretimin hayati öneme haiz olduğunu, eğitimcilerin nesillerin yetiştirilmesi gibi çok önemli bir misyonun sorumluluğunu taşıdığını ve bu bilinçle görev yapması gerektiğini belirtti.

SEVİLMEK İÇİN SEVİN

Pehlivan şöyle konuştu:  “Okul Müdürlerimiz okullarına hakim olmalı, okulla ilgili bütün konularla ilgili iğneden ipliğe bütün detayları bilmeli, Öğretmenlerini ve Öğrencilerini çok iyi tanımalıdır. Önemsenmek istiyorsanız önemseyin. Saygı duyulmasını istiyorsanız saygı duyun. Sevilmek istiyorsanız sevin. Bunlar hayatın bütününde geçerli olan evrensel değerlerdir. Okulların aile ortamına dönüşmesi, ahenkli ve başarılı bir gidişat sağlanması için idareci, öğretmen, öğrenci ve veliler arasında sevgi ve saygıya dayalı bir iletişim, ciddi ve disiplinli bir çalışma anlayışı hakim olmalıdır” ifadelerini kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap