SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Mırmır'dan haber alınamıyor!

Mırmır'dan haber alınamıyor!

23 Nisan 2013 Salı - 16:03




Tokat'ın Turhal ilçesinde vatani görevini yapmakta olduğu birliğinden 14 Nisan 2013 günü çarşı iznine çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alına





Baba Sebahattin, anne Şükran Mırmır, her gün oğullarından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Erdoğdu Mahallesi'nde bulunan evde Emre Mırmır'ın dönmesi için Kur'an okutuldu. Anne Şükran Mırmır, oğlu ile kaybolmadan 1 gün önce telefonla görüştüklerini belirtti. Şükran Mırmır, oğluna adeta yalvarırcasına seslenip geri dönmesini isterken, "Geri dön oğlum seni çok özledik" dedi. Oğlunun kaybolmadan 1 gün önce aradığını anlatan Şükran Mırmır, şöyle konuştu: "Ameliyat olmuştu, durumunun iyi olduğu söyledi. Daha sonra görüşmek üzere diyerek telefonu kapattı. Yetkililerden oğlumun bulunması için yardım istiyoruz. Perişan durumdayız. Geri dön oğlum, seni çok özledik. Geri dön" Baba Sebahattin Mırmır da oğlu Emre'nın vatani görev yaptığı Tokat'taki birliğine 1 Nisan 2013 günü teslim olduğunu belirterek şunları söyledi: "Geçen sene Kasım ayında askere gitti. Çarşı iznine çıktıktan sonra bir daha geri dönmemiş. Bankada ne kadar parası varsa hepsini çekmiş. İlgili her yere haber verdik. Şu ana kadar bir haber alamadık. Ağrı'da okuduğu üniversiteden 3. sınıftan ayrılıp askere gitmek istedi. Okulunu bırakarak askere gitti. En son 13 Nisan'da annesini aradı, 14 Nisan günü kayboldu. Yetkililerden oğlumun bulunmasını istiyoruz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap