SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Mor ışıklı kaçakçılık

Mor ışıklı kaçakçılık

20 Mayıs 2015 Çarşamba - 09:26




Giresun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda şok ayrıntılar ortaya çıktı.





Kaçakçıların Güneydoğu illerinden yükledikleri kaçak ürünleri ellerindeki mor ışık ile görülen yol haritalarıyla batı illerine götürdükleri ortaya çıktı.

GİZLİ BÖLMELER

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’ün talimatlarıyla denetimlerini sıklaştıran Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri Şebinkarahisar İlçesi Tamzara kavşağında durdurdukları kamyonda arama yaptı. Yapılan aramalar neticesinde aracın gizli bölmelerinde 21 bin 680 paket kaçak sigara ele geçirildi. 

ŞOK AYRINTI

Araç içerisinde bulunan A.T. ve A.T. isimli kişileri emniyete götüren ekipler burada yaptıkları sorgulamada şok bir ayrıntıyı daha ortaya çıkardı. Güneydoğu illerinden kaçak ürünleri batı illerine getirmek isteyen kaçakçılarda yol güzergahları ile polis kontrol noktalarını gösteren ve Ultraviolet (mor ışık) ile görülebilen harita ele geçirildi.

12_7

Müdürlük uyardı

Ortadoğu uyuşturucusu ise Sarp sınır kapısından sokularak Artvin, Rize ve Trabzon güzergahı kullanılarak İstanbul’a ulaştırılmaya çalışıyor. Konu ile alakalı Ankara Kaçakçılık ve Organize Suçlar Başkanlığı bir genelge yayınlayarak yolcu otobüsleri ile yapılan taşımanın uyarısında bulunarak güzergahların değiştiği bilgisini Emniyet müdürlüklerine iletti.


Erkan BAŞKIRAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap