SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Meteoroloji’den Trabzon’a uyarı!

Meteoroloji’den Trabzon’a uyarı!

07 Eylül 2017 Perşembe - 15:05




Trabzon'da sıcaklık mevsim normallerinin üstüne çıkacak





Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son tahminlere göre Türkiye'nin yarından itibaren 1 hafta boyunca sıcak hava dalgasının etkisine gireceğini bildirdi.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirme ve tahminlere göre yarından (cuma) itibaren önümüzdeki 1 hafta boyunca yurdumuzun sıcak hava dalgasının etkisinde kalacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta sonuna kadar ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Bütün bölgelerimizin açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor." "Hava sıcaklıklarının tüm yurtta hissedilir derecede artacak" "Hava sıcaklıklarının tüm yurtta hissedilir derecede artacağı ve mevsim normallerinin 5-9 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor. Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca en yüksek hava sıcaklığının Samsun, Trabzon ve Erzurum’da 31, İstanbul’da 33, Konya ve Afyonkarahisar’da 34, Ankara ve İzmir’de 35, Adana ve Antalya’da 36, Aydın ve Bursa’da 37, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da 40 dereceye yükselmesi tahmin ediliyor" denildi. Öte yandan, mevsim değişikliği ile birlikte ani sıcaklık değişimleri ve özellikle iç kesimlerde gece ve gündüz sıcaklıkları arasındaki yüksek farktan dolayı meydana gelebilecek sağlık problemlerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekildiği konusunda uyarı yapıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap