SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Meteoroloji Kampüsü halka açılacak

Meteoroloji Kampüsü halka açılacak

22 Ocak 2015 Perşembe - 14:02




Ordu'da Meteoroloji istasyonunun bulunduğu kampüs alanı park ve müze haline getirilerek halkın hizmetine açılıyor.





Ordu'da Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik Bulvarı'nda bulunan Meteoroloji ölçüm istasyonunun kampüs alanı Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile park ve müze haline getirilerek halkın hizmetine girecek. Sahil kenarında yapılacak olan parkın tamamlanmasıyla, çocuklar ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern ferah alanlar oluşturulup, yeşil alan eksikliği giderilmiş olacak. Alt yapı çalışmalarının sürdürüldüğü alanda, önceki dönemlerde hava ölçümünde kullanılan meteoroloji araçları da cam bir bölme içerisinde müze haline getirilerek halka sergilenecek.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, park ve müze haline getirilecek alanda 5 kamelya, 7 oturma bankı çeşmeler ve yürüyüş alanları yer alacak. Alt yapı çalışmalarının 1 hafta içerisinde biteceği belirtilen park alanında Büyükşehir Belediyesi tarafından peyzaj çalışmaları başlatılacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, meteoroloji kampüsü park haline getirilerek halkın hizmetine girecek. Hafta içi günlerde halka açık olması düşünülen park alanının saat 08.00 ile 17.00 saatlerinde açık tutulması planlanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap