SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Mete'den TTSO'ya ziyaret

Mete'den TTSO'ya ziyaret

23 Nisan 2014 Çarşamba - 18:43




Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB ) Başkan Yardımcısı Halim Mete, TOBB uzmanlarından Zeki Türkmen ile Rize ve Trabzon'daki oda ve borsalara ziy





Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yaptığı toplantıda konuşan TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, birliğin çalışmalarında bütün oda ve borsaların fikirlerine başvurduklarını söyledi. Mete, bu yıl ilk kez akredite olacak elli oda ile birlikte 200 civarında oda ve borsanın her konuda fikrini aldıklarını dile getirdi. TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, bölgesel sorunlar ve yürütülen çalışmalar hakkında TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerinden aldığı bilgileri not etti. TOBB Başkanı Halim Mete’nin ziyaretinde, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman, Sayman Üye Murat İskender, Yönetim Kurulu Üyeleri, O. Selahattin Bektaş, İsmail Genççelep, Nevzat Özer, Emanullah Tüfekçioğlu, Genel Sekreter Hakan Gürhan ve Birlik Uzmanı Zeki Türkmen yer aldı. Görüşmenin sonunda Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Mete’ye ziyaretin anısına Trabzon el sanatı ürünlerinden gümüş telkâri fincan takımı armağan etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap