SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Mehmet Emür

Mehmet Emür

15 Kasım 2016 Salı - 10:15








Giresun’un Keşap İlçesi Belediye Başkanı Sayın Mehmet Emür, tam bir Keşap ve hizmet sevdalısı. Bir dönem aradan sonra tekrar belediye başkanı seçilen Başkan Emür, Keşaplılar tarafından da oldukça sevilen sayılan bir isim. Hoş öyle olmasa araya rağmen tekrar seçilir miydi? İlk döneminin ardından Keşap’ın kaybettiği süreci de dikkate alan Başkan Emür, ikinci döneminde hizmet ve yatırımlara hız verdi. Kısa sürede Keşap’ın çehresini değiştirecek projelere imza atarak, Giresun Merkez’in hemen yanı başındaki komşu ilçesini marka şehir haline getirmek için üstün bir çaba sergiliyor.

Üniversite konusunda atağa geçen Başkan Emür, Turizm Fakültesini ilçesine kazandırmak için büyük fedakarlıklar gösterdi. Şimdi inşaatı hızla süren Turizm Fakültesi faaliyete geçtiğinde Meslek Yüksek Okulu’da bulunan Keşap, fakültesi de bulunan tam bir Üniversite şehri olacak. Karadeniz sahil yolunun olumsuzluklarını yaptığı sahil düzenlemeleriyle en aza indirmesini bildi.

Yine üstün girişimleriyle başardığı Keşap’ın batı yakası kavşak düzenlemesinin tamamlanmasıyla Keşap’ı yeniden sahille ve denizle kavuşturacak. Şehir içi cadde ve sokak düzenlemeleri, alt yapı çalışmaları ve Keşaplılarla ilişkilerinde son derece başarılı olan Belediye Başkanı Emür, adeta hayallerinin şehrini inşa ediyor. Bunda İnşaat Mühendisi olması, uzun süredir siyasetin ve bürokrasinin içinde pişmesi de etkili oldu diyebiliriz. Başkanlığa ara verdiği dönemde Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevlerinde bulunması çok şey katmış Başkan Emür’e.

Tecrübeleri şimdi Başkanlığını sürdürdüğü Keşap Belediye Başkanlığı’nın ve Keşap’ın en büyük şansı olmuş. Saygılı ve mütevazı kişiliği ile de her zaman öne çıkan Başkan Emür, adeta her belediye başkanında olması gereken tüm meziyetleri kendinde toplamış bir izlenim veriyor. O çalıştıkça ve ürettikçe saygısı ve sevgisi de artan bir Belediye Başkanı. Küçük ve imkanları kısıtlı olmasına rağmen, seven ve saygı duyan bir ekiple Keşap’a hizmet etmek için gece-gündüz, hafta sonu demeden çabalıyor. Belediye’nin tüm ekipleri de aynı samimiyetle ona sahip çıkıp destek veriyor. Böyle oldukça da Keşap kazanıyor, kazanmaya devam ediyor.

Siyasetin olgunlaştırdığı ve saygınlık kazandırdığı insanlar çok değildir. Çoğu siyasetçi siyaset yaparken eriyip yok olurken, Sayın Emür, tam tersine daha da olgunlaşmış ve her geçen gün saygınlığını artıran bir Belediye Başkanı olmuş. Kim bilir bu başarıları gelecekte önüne çok daha güzel fırsatlar çıkarabilir. Siyasette olsun olmasın Sayın Temür’ün hayatı boyunca başarılı ve saygın bir insan olacağını görebilmek çok zor değil. Kendisine başarılarının devamını diliyorum...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap