SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Meclis üyeleri ile iftar yemeği

Meclis üyeleri ile iftar yemeği

24 Haziran 2016 Cuma - 09:09




Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, dün akşam meclis üyeleri ve aileleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.





Trabzon’un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Ramazan ayında iftar programlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Sağıroğlu dün akşamda meclis üyeleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi. Özdemir Kasap’ta düzenlenen iftar programına Başkan Sağıroğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan, Ak partili Meclis Üyeleri, Metin Şahin, Sabri Selim, Ayhan Ayvaz, Mustafa Bayındır, Kazım Sarımehmetoğlu, Zeki Şahin, Salih Yavuz, Metin Özke, Hasan Dilaveroğlu, Avni Adanur ile MHP Meclis üyesi Adnan Bıyıklıoğlu ve meclis üyelerinin aileleri katıldı. İftar yemeği öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Sağıroğlu, yemeğe iştirak eden meclis üyeleri ve ailelerine teşekkür ederek, “İşleri nedeniyle aramızda olamayan arkadaşlarımız var. Onlarda bizleri arayarak belirli sebeplerden dolayı programımıza gelemeyeceklerini bildirdiler.

YOMRA İÇİN TEK VÜCUT TEK YUMRUK

Başkan sağıroğlu Allah hepinizden razı olsun. Yoğun bir çalışma programı içerisindeyiz.  Programlarımız Ramazan ayında çok fazla. Sadece Ramazan ayında değil her zaman her yerde vatandaşımızın arasında olmak istiyoruz.  Yüce mevlama şükürler olsun bunu da başarıyoruz. Vatandaşımızın derdine her noktada derman oluyoruz.  Herhangi bir sıkıntımız yok. Yomra için tek vücut tek yumruk halinde çalışmaya devam ediyoruz. Bizler büyük bir aileyiz. Çünkü Trabzon’un parlayan yıldızı Yomra’yı bizler yönetiyoruz. Uyumlu çalışmalarımız olmasa işleri yürütemeyiz.  Her şey tıkanma noktasına gelir. Çok şükür bizim öyle bir sıkıntımız yok. Meclisimiz çalışıyor. Bundan sonrada çalışmaya devam edecek. Durmak yok Yomra için çalışmaya devam. Hepinize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.    

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap