SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Meclis üyeleri eğitimi başarıyla geçti

Meclis üyeleri eğitimi başarıyla geçti

27 Ocak 2015 Salı - 19:28




Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri başkent Ankara’da eğitim programına katıldı.





Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri TOBB’un Ankara’daki eğitim programını yüksek bir katılım ve başarıyla tamamladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’un meclis üyeleri bilgilendirme seminerleri programı kapsamında 23-25 Ocak 2015 tarihleri arasında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) meclis üyeleri başkent Ankara’da eğitim programına katıldı. Eğitim programı hakkında açıklamada bulunan TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, bütün meclis üyelerinin ve başkanlarının katıldığı üç günlük eğitim programının çok faydalı olduğunu söyledi. Ekonomiden iletişime kadar tüm meclis üyelerine TOBB uzmanları tarafından eğitim verildiğini kaydetti. Hacısalihoğlu, ”Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin oda ve borsalara yönelik eğitim programına meclis üyelerimiz ile birlikte katıldık. Eğitim programına meclis üyelerimizin katılım oranı yüksekti. TOBB tarafından düzenlenen eğitim kapsamında da oldukça yararlı bilgiler sunuldu. Başarılı bir eğitim ile meclis üyelerimizin donanımları ve bilgilerini artmasının iş dünyamız açısından yararlı olacağı aşikârdır. Eğitimin bütün meclis arkadaşlarımıza faydalı olduğunu düşünüyoruz.”dedi. 

Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın 130. Kuruluş yıldönümünü kutlamakta olduğunu da anımsatarak böyle anlamlı bir tarihte, TOBB’un eğitim programı ile çakışmasının da ayrıca kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Hacısalihoğlu, TTSO’nun akredite olmuş odalardan biri olduğunu ve uluslararası standartlarda hizmet sağlayan bir kurum olduğunu dile getirdi. 

TOBB Ekonomi Üniversitesinde üç tam gün devam eden eğitim semineri programına meclis üyelerine birçok konuda ayrıntılı eğitimler verildi.  Eğitimlerde kamu başlığı altında Adalet Bakanlığı, İşkur, KOSGEB ve BİST sunumları verildi. Türkiye Ekonomi Politikaları Vakfı (TEPAV) tarafından ise vakfın tanıtımının yanı sıra Yerelde Ekonomi Gündeminin Belirlenmesi sunumları gerçekleştirildi. TOBB ETÜSEM tarafından ise, E- Ticaret ve Sosyal medya Yönetimi, Protokol Kuralları, Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, Yönetim becerileri, Etkili Yönetim ve İletişim becerileri,  Etkin İletişim becerileri, Finansal yönetim, İşletmecilik ve Yöneticilik konularında eğitimler yapıldı.  Eğitim programının son bölümünde TOBB ve İştirakleri Sunumları yapıldı. Bu bölümde Avrupa Birliği İş Geliştirme merkezleri (ABİGEM) ,  Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonları (BALO ) ve Kredi Garanti Fonu (KGF) sunumları ile meclis üyeleri ayrıntılı bilgilendirme sağlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap