SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Meçhul Asker'den bilim fuarı

Meçhul Asker'den bilim fuarı

24 Mayıs 2016 Salı - 14:16




Ünye Meçhul Asker Ortaokulu, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları bünyesinde 3. Bilim Fuarı'nı açtı.





Okulda gerçekleştirilen açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Okul Müdürü Seçkin Önbaş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yaklaşık 80 öğrencinin ortaya koyduğu 36 proje içerisinden öne çıkan ise mıknatıslar vasıtası ile oluşturulan manyetik alan sayesinde trafikte kazaların önlenebilmesine yönelik geliştirilen “Trafik Kazalarına Manyetik Çözüm” adlı proje oldu.

Bilim fuarına ilişkin bilgiler veren Meçhul Asker Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni ve TÜBİTAK Bilim Fuarı Proje Koordinatörü Hasan Ali Güven "Bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz bilim fuarında 5 ve 8. sınıf arası olmak üzere yaklaşık 80 öğrencimizle 36 proje sergiliyoruz. Özellikle teknoloji tasarım, fen bilimleri ağırlıklı çalışmalar yapıldı. İçlerinde gerçekten geleceğe dönük geliştirilebilir çok güzel projeler var. Tabi küçük beyinler küçük fikirler, inşallah ilerde o fikirler geliştirilip daha güzel şeyler elde edecekler diye düşünüyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap