SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Mazot alıp para ödemeden kaçtılar

Mazot alıp para ödemeden kaçtılar

13 Mayıs 2016 Cuma - 13:48




Ödemeden kaçan 2'si bayan 4 kişi, uzun süren takip sonucu yakalandı.





Samsun'da çaldıkları plakaları kiraladıkları araca takıp akaryakıt istasyonundan mazot alıp para ödemeden kaçan 2'si bayan 4 kişi, uzun süren takip sonucu yakalandı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'nde meydana geldi. 2'si bayan 4 genç, park halindeki M.Y.'ye ait otomobilin plakalarını çalarak, bu plakaları İstanbul'dan kiraladıkları otomobile taktıklar, Daha sonra Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonuna gidip araçlarına 168 liralık mazot alan zanlılar, para ödemeden kaçtılar. Zanlılar kaçarken de araca taktıkları çalıntı plakanın biri düştü. Bu sırada Atakum ilçesindeki otomobilin sahibi aracının plakalarının çalındığını fark edince polise şikayette bulundu. Polis olayla ilgili araştırma yaparken, akaryakıt istasyonu sahibi polisi arayarak bir otomobilin mazot alıp parasını ödemeden kaçtığını ve kaçarken de aracın arka plakasının düştüğünü söyledi. Düşen plakanın çalıntı olduğunu tespit eden Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, çevre il ve ilçelerle bağlantı kurdu. Söz konusu otomobil Çorum Osmancık'ta jandarma tarafından yakalandı. Araçta bulunan E.C.K. (22), M.B. (24) ve G.S. (19) ile Y.E. (17) adlı kızlar gözaltına alındı. Samsun'a getirilen şüphelilerden Y.E., Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Hırsızlık Bürosu'nda sorgulanan şüpheliler suçlamaları kabul etmediler. Jandarma tarafından araç yakalandığında çalıntı plakanın sökülüp yerine kiralık aracın kendi plakasının takılmış olduğu tespit edildi. Polisteki sorguları tamamlanan 2'si bayan 4 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap