SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Mayıs Yedisi’nde eğlence yok

Mayıs Yedisi’nde eğlence yok

14 Mayıs 2013 Salı - 09:09




Beşikdüzü ilçesinde bu yıl 18-19 ve Mayıs tarihlerinde 12.si düzenlenecek olan Mayıs Yedisi Şenliği’nin ilk iki gününde yapılacak olan eğlence bölümle





Muhammet TAŞ Beşikdüzü ilçesinde bu yıl 18-19 ve Mayıs tarihlerinde 12.si düzenlenecek olan Mayıs Yedisi Şenliği’nin ilk iki gününde yapılacak olan eğlence bölümleri Reyhanlı’daki terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, "Bizler Beşikdüzü Mayıs Yedisi Şenliği için davetiyelerimizi bastırdık, afişlerimizi hazırladık, eğlence bölümleri için gerekli tüm bağlantıları yaptık. Yapılan hain saldırının ardından Sayın Kaymakamımız Alaattin Aktaş başkanlığında şenlik komitesi olarak bir durum değerlendirmesinde bulunduk. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda böyle acılı bir günde şenliğin ilk iki günü içerisinde yer alan eğlence bölümlerinin yapılmasının uygun olmayacağı kanaati ile bu etkinlikleri iptal etme kararı aldık. 3. gün deniz şehitlerimizi anma ve kültürümüzün bir parçası olan Çeşmeönü Limanında yaptığımız Mayıs Yedisi etkinliklerini gerçekleştireceğiz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap