SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Mahsur kalanlar kurtarıldı

Mahsur kalanlar kurtarıldı

29 Eylül 2017 Cuma - 15:14




Heyelanda yaralanan anne askeri helikopterle kurtarıldı





RİZE- Rize'nin Çayeli ilçesi Kaptanpaşa köyünde dün şiddetli yağışlar sonrasında meydana gelen heyelanda kızını kaybeden kendisi ise toprak altında kalarak yaralanan ancak bölgeye hava ve kara ulaşımı sağlanamadığı için hastaneye kaldırılamayan anne Esma Tolan, bugün Malatya'dan gelen askeri helikopterle kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

İlçenin Kaptanpaşa köyü Gürpınar Mahallesi'nde heyelanın sürüklediği toprak birikintisinin evine dolması sonucu toprak altında kalan ve vatandaşlar tarafından yaralı kurtarılan Tolan'ı hastaneye ulaştırmak için bugün hava şartlarının uygun olması sonucu bölgeye askeri helikopter gönderildi. Tolan, askerler tarafından helikoptere taşınarak il merkezindeki helikopter alanına iniş yaptı. Tolan, buradan ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Öte yandan Esma Tolan'ın aynı olayda hayatını kaybeden kızı Songül Tolan'ın cenaze işlemlerinin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap