SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Maçka'da TAKPAS sistemi

Maçka'da TAKPAS sistemi

12 Nisan 2016 Salı - 11:18




Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Maçka Belediye Başkanlığı arasında tapu ve kadastro verilerinin “TAKPAS” üzerinden paylaşılmasına ilişkin protoko





Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi üzerinden tapu ve kadastro verilerinin, mevzuat hükümleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile paylaşımı amaçlayan “TAKPAS” sistemi Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Maçka Belediye Başkanlığı imzalanan protokol ile hayata geçti. Maçka Belediye Başkanlığında gerçekleşen protokolde Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ve Maçka Tapu Müdürü Enver Çelik, attıkları imza ile “TAKPAS” sistemini hayata geçirmiş oldular. TAKPAS sistemi ile vatandaşlara kolaylık sağlanacağını ifade eden Başkan Koçhan, “Bu sistemle artık tapu ve kadastro verilerinin elektronik ortamda belediyemizi aktarabileceğiz. Bu sayede vatandaşlarımızın işlerini daha hızlı bir şekilde halletmiş olacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap