SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Maçka’da ihanet ağı!

Maçka’da ihanet ağı!

14 Ağustos 2017 Pazartesi - 10:12




Terör odaklarının adeta karargah kurup askere, polise saldırdıkları Trabzon Maçka'da hainlerin yuvalanmalarına yardım ve yataklık yapıldığı iddiaları





KALLEŞ KURŞUNLAR

Trabzon'da her yıl binlerce turistin bölgeye gelmesinde büyük rol oynayan Sümela Manastırı'nın da bulunduğu Maçka son yıllarda terörle anılır hale geldi. Geçen yıl temmuz ayında polis aracını tarayıp 3 polis memurunu şehit eden teröristler üç gün önce de sahneye çıktı. Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ve henüz 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit oldu.

DESTEK Mİ ALIYORLAR?

Son saldırının ardından kafaları kurcalayan sorular art arda geldi. Gümüşhane ve Maçka arasındaki dağlık bölgede teröristlere yardım ve yataklık yapan birileri mi var? Yaptıkları eylemlerde ihbar yönünden kimden destek veya bilgi alıyorlar? Karadeniz'e sızma girişimlerinde bölgede iletişim kurdukları kimse var mı? Yöre halkı, İçişleri Bakanlığından bu sorulara cevap arıyor.

SORULAR CEVAP BEKLİYOR


Tüm bu sorulara ek olarak Eren Bülbül’ün şehit olduğu olayda, bölgede teröristler olduğu bilinmesine rağmen önlem alınmadan operasyona müdahil edilmesi, tehlike bu denli net iken hala yeşil listedeki bu teröristlerin neden yakalanamadığı da halkı huzursuz ediyor. Eren gibi çocukların 15 yaşında şehit olmaması için bu soruların cevaplandırılıp, sorunların da çözüme kavuşturulması gerekiyor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap