SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Maçka’da çatışma! Valilikten ilk açıklama

Maçka’da çatışma! Valilikten ilk açıklama

16 Mayıs 2017 Salı - 10:19




Trabzon’un Maçka İlçesinden 20 km yukarda Karaağaç yaylası mevkiinde silah sesleri yükseldi.





Bölgede terör örgütü mensuplarının bulunduğu ihbarı üzerine  devriye faaliyetinde bulunan Jandarma personeli ile Karadeniz grubunun uzantısı olduğu değerlendirilen PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktığı kaydedildi. Çıkan çatışmada 1 Uzman Çavuşun hafif şekilde yaralandığı kaydedilirken görgü tanıklarının ifadesine göre olay yerine ambulansların sevk edildiği bildirildi. Çatışma bölgesine çok sayıda Jandarma Komando timi sevk edilirken bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı... Bölgede şuan da yoğun şekilde sis bulunduğu PKK'lı hainlerin de bu sisten faydalanarak saldırıyı düzenlediği belirtiliyor... 

TRABZON VALİSİ YAVUZ: ''TEK KİŞİLİK TEMAS''

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada "Maçka ilçemiz kırsalında tek kişilik temas sağlandı. Bir uzman çavuşumuz hafif şekilde yaralandı" dedi. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken, konuyla ilgili açıklama yapılacağı bildirildi.

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

Trabzon Valiliği'ndan, Maçka ilçesinde yaşanan terör saldırısı ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde yürütülen istihbari çalışmalar ile elde edilen veriler kapsamında Maçka ilçemiz kırsalında icra edilen önleyici güvenlik faaliyeti esnasında sağlanan temasta bir Uzman Jandarma personelimiz yaralanmış olup, faillerin etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışma devam etmektedir" denildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap