SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Maçka'da çatışma çıktı!

Maçka'da çatışma çıktı!

16 Mayıs 2017 Salı - 10:10




Trabzon’un Maçka İlçesinde çatışma çıktığı kaydedildi. Bölgeye çok sayıda ambulans gönderildi.





Trabzon’un Maçka İlçesinde asker ile terör örgütü mensupları arasında çatışma çıktığı kaydedildi. Bölgeye çok sayıda ambulans gönderildi.

Trabzon’un Maçka İlçesinden 20 km yukarda Karaağaç yaylası mevkiinde silah sesleri yükseldi. Bölgede terör örgütü mensuplarının bulunduğu ihbarı üzerine  devriye faaliyetinde bulunan Jandarma personeli ile Karadeniz grubunun uzantısı olduğu değerlendirilen PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktığı kaydedildi.

Çıkan çatışmada 1 Uzman Çavuşun hafif şekilde yaralandığı kaydedilirken görgü tanıklarının ifadesine göre olay yerine ambulansların sevk edildiği bildirildi. Çatışma bölgesine çok sayıda Jandarma Komando timi sevk edilirken bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı... Bölgede şuan da yoğun şekilde sis bulunduğu PKK'lı hainlerin de bu sisten faydalanarak saldırıyı düzenlediği belirtiliyor... 

TRABZON VALİSİ YAVUZ: ''TEK KİŞİLİK TEMAS''

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada "Maçka ilçemiz kırsalında tek kişilik temas sağlandı. Bir uzman çavuşumuz hafif şekilde yaralandı" dedi. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken, konuyla ilgili açıklama yapılacağı bildirildi.


3 POLİSİMİZ ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ...

Geçen yıl 19 Temmuz'da PKK'lı bir terörist grup yolda devriye faaliyetinde bulunan polislerimize pusu kurmuş, çıkan çatışmada 3 polisimiz şehit düşmüştü.

KÖSEOĞLU: "BAŞARAMAYACAKSINIZ"

Trabzon Ak Parti Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Maçka'da gerçekleşen terör saldırısı ile ilgili, mesaj yayınlarak, "Hain teröristlerce Maçka'da dağlarda iz peşindeki askerlerimize açılan ateş sonucu yaralanan bir askerimize acil şifalar dilerim. Hainlere Karadeniz geçit vermez. Başaramayacaksınız" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap