SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Maçka Ziraat Odası yeni yerinde

Maçka Ziraat Odası yeni yerinde

29 Haziran 2013 Cumartesi - 09:15




Maçka Ziraat Odası’nın yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı. Maçka Ziraat Odası Başkanı Ogün Oğuz, açılışta yaptığı konuşmada ziraat odası yeni b





Yusuf Keskin Törende hazır bulunan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar da dünyada tarımın algılanmasının değiştiğini, öneminin artmaya başladığını, Türkiye'nin bu manada çok önemli potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Bayraktar, ziraat odalarının 2004 yılından sonra fevkalade güçlü hale geldiğini, hizmet kalitelerinin arttığını belirterek, "Sadece hizmet binası yapmakla kalmıyorlar, önemli tesisler yaparak çiftçilerimize hizmet götürüyorlar" dedi. Dünya Değişti Bayraktar, "Dünyada tarımın algılanması da değişti. Türkiye bu manada çok önemli potansiyele sahip bir ülke. Bu potansiyeli hayata geçirme noktasında her şeyi devletten, bakanlıktan bekleme dönemi de sona eriyor artık. Oda olarak daha fazla kesime hizmet getirmek zorundayız. Bu paraları Türk çiftçisi veriyor. Bunu alın terinin karşılığı olarak veriyor. Biz de onlara hizmet olarak bu kaynakları geri çevirmek zorundayız. Bu kaynakları doğru olarak kullanamazsak, layıkıyla geri çeviremezsek, hizmet olarak döndüremezsek, bu para hepimizi yakar. Oda başkanlarımızı bu manada çok gayretli ve heyecanlı görüyorum. Hizmet gayretinde olduklarını görüyorum ama yeter mi, yetmez. Dünya değişti. Dünyada enerji ve gıda sektörü önemli sektör haline geldi. Artık zenginlik yaratmaya başladı. Bizim, yüzü gülen çiftçi hedefimizdir" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap