SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Maçka MHP'de kılıçlar çekildi

Maçka MHP'de kılıçlar çekildi

28 Ağustos 2013 Çarşamba - 09:09




Milliyetçi Hareket Partisi İlce Başkanı Faruk Genç ile MHP Belediye Başkan aday adayı Orhan Bal’ın bir birlerine karşı açıklamaları Maçka’da MHP’de so





Milliyetçi Hareket Partisi İlce Başkanı Faruk Genç ile MHP Belediye Başkan aday adayı Orhan Bal’ın bir birlerine karşı açıklamaları Maçka’da MHP’de soğuk Rüzgarların esmesine neden oldu. MHP Maçka İlçe Başkanı Faruk Genç’in Belediye Meclisine istediğimi yazarım çıkışından sonra Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Bal ise belediye meclisine yazılacak isimleri partinin yönetimi istişare yaparak yazar. Sayın ilçe başkanı şov yapıyor açıklaması yapmıştı. Dün ise ilce başkanı Faruk Genç yaptığı açıklamada belediye başkan aday adayı Orhan Bal’ı şov yaparak parti hiyerarşisini bilmemektedir. Sayın Orhan Bal reklam yapıyor. Eğer ben reklam yapsaydım bunun farklı yöntemleri vardır. Ama Sayın Bal aldığı amatör futbol takımları üzerinden reklam yapmaktadır. MHP Maçka teşkilatı Trabzon’da örnek ilçe örgütlerinin başında gelmektedir. Biz dahi teşkilatın üzerinde değiliz MHP teşkilatı kulaklarını tıkayarak yerel seçimlere hazırlanmaktadır. Bizim tek amacımız var oda MHP yi Maçka’da yerel seçimlerde iktidar yapmaktır. Görülecektir ki MHP Maçka’da secimi alarak bunuda ispatlayacaktır.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap