SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Lojistik üs Trabzon’a ihanettir

Lojistik üs Trabzon’a ihanettir

13 Ekim 2013 Pazar - 09:27




MHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz, lojistik üssün Of-İyidere bölgesinde yapılmasının düşünülmesini "Trabzona ihanet" olarak değerlendirdi.





Adem YILMAZ Yıllar önce büyük umutlarla temeli atılan Sürmene Çamburnu Tersanesi inşaatının temel atma töreninde "5 bin kişiye iş imkanı sağlayacak" denilen alanla ilgili lojistik üs tartışmaları bitmek bilmiyor. Son olarak Trabzon’da yapılması istenilen ancak Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın açıklamaları ile Of-İyidere vadisine kurulması planlanan lojistik üs ile ilgili MHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz sert eleştirilerde bulundu. BAKAN YAZICI ŞOK ETTİ "Yıllardır umutla beklenen tersane projesinin yerinde yeller eserken bu alanın lojistik üs olarak Trabzon ekonomisine kazandırılmasını beklediğimiz proje de maalesef suya düşmüş gözüküyor" diyen Yılmaz, şunları söyledi: "5 bin kişiye ekmek, aş olacak bir tersane hayalleri Trabzon’un yok oldu. Bunun yerine Trabzon ve Trabzonlu lojistik üs tartışmalarıyla oyalandı. Şimdi ise Çamburnu dolgu alanına yapılması istenilen lojistik üs ile ilgili Bakan Yazıcı’nın açıklamaları bizi şok etti. Of-İyidere sınırına yapılması düşünülen bu proje Trabzon’a ihanettir. Of İyidere’ye yatırım yapılmasın demiyoruz ancak yıllardır Trabzon’a vadedilenler hayata geçirilsin. Verilen sözler tutulsun." BU İŞİN TAKİPÇİSİ OLUN AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ın yaptığı "Of-İyidere sınırında yapılacak lojistik merkez Trabzon ile Rize arasındaki dostluğu da geliştirecektir" açıklamasını da eleştiren Yılmaz, "Bizim Rize, Giresun, Gümüşhane ile kısacası komşu illerle hiçbir sıkıntımız, küskünlüğümüz yoktur. Herkesle dostluğumuz var ve devam etmektedir. Trabzon milletvekillerimize bu noktada büyük iş düşmektedir. Muhalefet olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. İktidar milletvekillerimizin de bu işin takipçisi olmalarını bekliyoruz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap