SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Lider öldü kaçıyoruz

Lider öldü kaçıyoruz

16 Haziran 2016 Perşembe - 11:52




Karadeniz Bölgesi’ne sızmaya çalışan ve bölgeden gerekli desteği bulamayan terör örgütü PKK mensuplarının Tunceli’ye geri dönmek için köylünün yiyecek





İlk kaçırma olayı Gümüşhane’nin Torul ilçesinde meydana gelen terör saldırısından bir gün önce Şiran ilçesinde meydana geldi.

İSTİHBARATLARI KESİLDİ

Köylünün evine giren ve yiyecek için erzak alan hainler daha sonra Giresun’a girmek isterken Jandarma ekipleri tarafından pusuya düşürüldü. Çıkan çatışmada grubun lideri etkisiz hale getirildi. Bölgeyi iyi bilen ‘Zagroz’ ve ‘Zinar’ grubuyla da irtibatı kesilen grup Tunceli’ye geri dönmek için bu kez Giresun’un Alucra ilçesinde bir aracı gasp etti.

KAYBOLDULAR

Teravih namazına gitmek isterken araçları gasp edilen ve Gökçetaş köyü kırsalına gelen hainlerin burada serbest bırakmasıyla köylülerin ormanlık alanda kaybolduğu iddia edildi. İstihbarat birimleri ise hainlerin telsizden Kandil’e “Liderimiz öldü. Bölgeyi bilmiyoruz. Burada barınamayız, geri dönmek için yola çıktık” dediklerini tespit etti.

Kemal BEKTAŞ - Mesut ERDOĞAN


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap