SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kuzenlerin feci ölümü

Kuzenlerin feci ölümü

07 Haziran 2016 Salı - 11:34




Trabzon’da korkunç kaza… Kireçhane mevkiinde bilyeli araba kullanan 12 yaşındaki Kemal ile 4 yaşındaki Elif Yılmaz isimli kuzenlere kamyon çarpması so





TALHİSİZ KUZENLER

Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Kireçhane mahallesinde sürücü henüz açıklamayan 61 K 3241 plakalı kamyon, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çocukların oynadığı alana girdi ve 12 yaşındaki Kemal Yılmaz ile amcasının kızı 4 yaşındaki Elif Yılmaz’a çarptı. 

İKİ CANSIZ BEDEN

Kaza sonrası olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edilirken iki kuzenin olay yerinde hayatlarını kaybettikleri bildirildi. Kaza ile ilgili jandarma ve Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı incelemelerde bulunurken, minik kuzenlerin cansız bedeni adli tıp kurumuna sevk edildi. 

YAKACAĞIM


Kamyon sürücü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. minik kuzenlere çarpan kamyonu olay yerine gelen jandarma şoförü çekeceği sırada Kemal Yılmaz’ın gözü yaşlı babası Nazım Yılmaz tepki göstererek, “Çocuklarıma mezar olan arabayı yakacağım” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap