SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kumpas kavgası!

Kumpas kavgası!

07 Ocak 2014 Salı - 08:59




Köprübaşı’nda yapılması planlanan halı saha için aktarılan para İl Genel Meclisi’nde krize neden oldu. Meclis üyeleri Tosun ve Yılmaz tepkiliydi





Trabzon İl Genel Meclisi Ocak ayı toplantısında kumpas kavgası yaşandı. Köprübaşı ilçesine halı saha yapımı için aktarılan paradan İl Genel Meclisi üyelerinin neden haberi olmadığını sorgulayan AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Tosun, "Böyle kurum yönetilir mi? Böyle bir anlayış olur mu? Bunlar herkesi yanılttığı gibi sizleri de yanılttı. Böyle bir şey olmaz. Bu parayı nerden nereye gönderiyorsunuz? Ben bunu soruyorum. Hizmete karşı değilim. Ama bunu kumpas şeklinde nasıl yaparlar? Meclis üyesi olarak soruyorum: Bu para nereye aktarıldı? Bize cevap verilmiyor. Bunun cevabı birkaç ay sonra ortaya çıkacaktır. Kurumun amirleri nereye hizmet ediyorlar? Biz halka karşı hesap vereceğiz. Olmaz böyle bir durum" dedi. Ömer Tosun'a destek çıkan Bağımsız Sürmene İl Genel Meclisi Üyesi Ekrem Yılmaz da "Burada ben bir hırsızlık, yolsuzluk, usulsüzlük yapıldığına inanıyorum. Ben gizli bir olayın olduğu kanaatindeyim. Bunu yapanlar, bizim aramızda bulunan, önde gelen siyasetçiler malı götürmüşlerdir. Yolsuzluk varsa bunu yapanların yanına kâr kalmaması için bunun açığa çıkarılmasında yarar vardır. Burada el altından iş yapılmıştır" dedi. Aksa’ya tepki Trabzon'da son zamanlarda yaşanan elektrik kesintilerinden Aksa Elektrik Kurumu'nun sorumlu olduğuna dikkat çeken MHP Çarşıbaşı İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Kul, "Trabzon halkının sorunlarının çözümü noktasında hiçbir gelişme olmamıştır. Aksa denen kurum kimdir? Bu gücü nereden alıyor? Geçen kar yağışında ilçeler bir hafta elektriksiz kaldı. Gerekçeleri de adamlarının olmadığıydı. Adam yoksa alacaksın. Benden parayı hemen alıyorsan, benim elektriğimi de bağlayacaksın. Dilekçe yazıp veriyoruz. Dilekçelerimize cevap vermiyorlar. Telefonlara çıkmıyorlar. Bunlarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağım" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap