SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > 'Küçük Şeyler'in büyük başarısı!

'Küçük Şeyler'in büyük başarısı!

12 Mayıs 2015 Salı - 12:02




Prof.Dr.Üstün Dökmen Küçük Şeyler Anaokulu, düzenlediği Bilim Şenliği projesini okulda yaptığı bir etkinlikle velilerine sundu.





Trabzon Kaşüstü’nde 13 Eylül 2015 tarihinde açılan, bilim, sanat ve çocuk merkezli özgür deneyimlere fırsat sunan, yoğunlaştırılmış ingilizce programı olan Prof.Dr.Üstün Dökmen Küçük Şeyler Anaokulu, düzenlediği Bilim Şenliği projesini okulda yaptığı bir etkinlikle velilerine sundu. Ebru sanatı standı, bilim sergisi, hava-su-toprak deneylerinden oluşan deney istasyonları ve öğrencilerin etkinlik paylaşımlarından oluşan çalışmaları, çocukların yanı sıra veliler ve bir çok davetli yakından izledi.

‘Biz Trabzon’da eğitimin lideri olmak için yola çıktık’ parolasıyla yola çıktıklarını belirten kurucu müdür Burak Demirkır, okulun fiziki şartları, eğitim programı ve uzman eğitim kadrosu ile Trabzon’da özverili ve en donanımlı hizmeti verdiklerini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap