SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > KTÜ'ye yakışmıyor

KTÜ'ye yakışmıyor

15 Eylül 2017 Cuma - 11:36




Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, Turizm Akademisi Projesi’ne KTÜ’den destek alamamaktan yakınarak üniversite yönetimini e





Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, 18 Eylül’de gerçekleştirecekleri Turizm Akademisi Projesi’ne Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin (KTÜ) destek olmadığını belirtti. Yılmaz, diğer illerde Valilik ve üniversitelerin bu tarz projelere ücretiz destek verdiğini belirtirken KTÜ’nün turizme karşı duyarsız olduğunu dile getirip, “KTÜ’den projemize eğitimci desteği istedik ama ne yazdığımız resmi yazılara cevap alabildik ne de konunun muhataplarından destek bulabildik. Talebimizi KTÜ Rektörüne ilettiğimizde ise 75 TL karşılığında eğitimci verebileceklerini bize bildirdi. Diğer illerde turizm projeleri yaptığımızda valiler ve rektörler bu gibi projelere ücretsiz destek vermekteler. Ne yazık ki KTÜ Rektörü ve yönetimi turizm konusunda duyarsız. KTÜ yönetiminin bu tavrı anlamsız ve yakışıksız. Bizim turizme ve şehre katkından başka bir düşüncemiz yok” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap