SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > KTÜ'de Titan bombası

KTÜ'de Titan bombası

14 Mayıs 2015 Perşembe - 11:32




Bir nevi dolandırıcılık olarak bilinen ve bir zamanlar ülke gündemine oturan Titan saadet zincirinin yeni halkasının sanal alemde KTÜ’de ortaya çıktığ





2 BİN LİRA ALDILAR

Türkiye’de oluşturdukları "saadet zinciri" ile yüzlerce vatandaşı dolandıran ve ülke gündemine damgasını vuran Titanların ardından bir yenisi de Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde ortaya çıktı. Kendisini "Kosovalı" adıyla tanıtan bir kişinin KTÜ’de okuyan öğrencilerden 2’şer bin lira toplayıp onları bu sisteme üye yaptığı öğrenildi.

HOŞ GELDİN PAKETİ

Saatten altına, çaydan şekere, kozmetik ürünlerden çorba ve kıyafete kadar her türlü ev ihtiyacı ve hızlı tüketim ürünleri bu sistem üzerinden satışa çıkarılıyor. Titan sisteminde oluşturulan bir sitede her yaştan ve her kesimden kişiye 1000 ile 13 bin 500 dolar arası karşılığında ‘hoş geldin paketi’ verildiği iddia edildi.

ÜYELİK KRİTERİ


Trabzon’da bu amaçla ofisler oluşturulduğu, sistemin önemli bir ofisten yönetildiği belirtildi. Sistem ağında telefonda bilgi verilmiyor. Sisteme üye olabilmek için bir tanıdık olması şart. Toplantının ardından getirilen kişiler karşılığında ise 250 dolar vaad ediliyor.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap